Autocamping ROZKOŠ   - 10 %

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Order by
Date Photo
select
Resort-general impression Camping pitches or rent accommodation Sanitary Sport, animation Average rating
(from 11  persons)
Total value 6,13 Total value 6,79 Total value 6,92 Total value 6,42 Total value 6,93
08.07.2012 0
 
10,0 10,0 9,0 10,0 9,6
User
Fenek
created: 8.7.2012
group: Group is not specified
ATC Rozkoš - super jako každý rok !
Dnes jsem se vrátil s rodinou a partou přátel z pobytu v ATC Rozkoš a po přečtení posledních dvou recenzí mi to nedá, abych se nepodělil o vlastní zkušenosti. Jezdíme sem každý rok a máme možnost srovnávat Rozkoš i s ostatními kempy z TOP 10 u nás. Nejprve bych rád podotknul, že respektuji každého názor, ale nikdo nemá právo posuzovat spokojené nebo odrazovat budoucí rekreanty tohoto kempu rčením, že pokud se tu někomu líbí je snad na hlavu. Na hlavu je asi sama, níže uvedená uživatelka, protože nazývat Rozkoš socka kempem je přinejmenším názorem choromyslného člověka. Sociální zařízení ( sprchy, záchody) jsem navštěvoval několikrát zaden a to nejen za účelem vykonání potřeby, ale i z důvodu častého osprchování, které přišlo v teplém počasi vhod. Chci tímto říci, že personál na uklízení těchto prostor jsem viděl neustále v akci, záchody čisté, sprchy uklizené. Ano, stalo se, že v nočních hodínách byl některý ze záchodů zaneřáděn opilci či lidskými prasaty ( je mi líto že jsem musel urazit zvířata), kteří si neumějí po sobě uklidit, ale to se prostě stává všude a v každém kempu.Ve dvě ráno to paní uklízečka těžko bude uklízet. Jo a že se pavouček občas zatoulá do buňky, hm to se tak v zařízeních, které jsou obklopeny přírodou stává. Buňka není 5* hotel, a najde se tam holt pavučinka. Pavouci jsou holt hbití, a za účelem lapání much jim nic jiného nezbývá néž stále vytvářet v lidských obydlí své sítě, ktéré jim lidé do nekonečna ničí. Dětské koupaliště napuštěno pitnou vodou, super. V Rozkoši jsem se koupali každý den. Ve vodě trocha řasy, jako v každém rybníku či řece. Voda příjemá, nesmrdící. Tobogán v provozu. Po vykoupání možno využít sprchy s pitnou vodou. Stánky k občerstvení vesměs všechny otevřeny a většinou už připraveny poskytnout kolem 8 hodiny rekreantům snídaně, což zde nebvalo zvykem. Otevřeny do nočních hodin, výběr nejrůznějšího občerstvení, piva a nealka přehršel. V týdnu u některých stánků i živá hudba k poslechu. V areálu stánek pekárny s čerstvým pečivem. U plážové restaurace každý den hojně navštěvována diskotéka pro nejmenší a jejich rodiče. V nočních hodinách pak diskotéka pro starší, ale ta je už uvnitř restaurace. Mohl bych psát ještě dlouho, ale shrnu svou recenzi takto - příjemný kemp pro rodiče s dětmi, pro mladé lidi, pro seniory, no postě pro všechny. Je v krásném prostředí, které nabízí i sportovní vyžití a turistiku. Možno navštívit i Polsko a lázně Kudowa zdroj, keré jsou nedaleko cca 15 km od rozkoše. V neposlední řadě je velkým + i příjemný a ochotný personál. Proto všem doporučuji a na přelomu července a srpna znovu na shledanou...M.Červinka a přátelé

09.07.2012
 
User
krakonoš
Založen 8.7.2012 20:01:34
Skupina Family with young children
Dobrý den pane Červinka Musím říct že obdivuji vaši nenáročnost,Vám doopravdy nevadí kabinky kam se skoro nikdo nevejde, ani pisoáry kdy jejich obsah stříká všude kolem, vodovodní kohoutky z kterých neteče voda,sprchy kam fouká a vypadají jak 50 let staré a co vůně nějakého prasečáku který je v kempu? Co říkáte na neustálé rušení nočního klidu - jo to je asi ta nabídka pro rodiny s dětmi. Nezlobte se, ale paní má skoro ve všem pravdu a Váš příspěvek mi připadá jak nějaká agitace. A. Asimocnáročný
12.07.2012
 
User
Fenek
Založen 8.7.2012 13:59:34
Skupina Group is not specified
Zdravím pane A. Asimocnáročný Jste, jak vaše druhé jméno zní asi moc náročný. Každému se líbí něco, ale nezlobte se co předvedla ve svém příspěvku již zmíněná paní neodpovídá realitě. Jo pravda v kempu jsou sociálky dvojího druhu - na stanové ploše super, u buněk horší. Záchod na který se nevejdete ? Tak to važíte asi více jak já a já má 110kg - a vejdu se. Kabinka složí k jedné věci a není určena k dlouhému pohodovému vysedávání. Nevím které sprchy myslíte, ale do žádných nefouká. Rušení nočního klidu ? V každém kempu a že jsem jich navštívil hodně se v podstatě svým způsobem ruší noční klid - to myslím tak že vždy někdo přebere a hlučí, hraje na kytaru u ohně atd.. Tomu asi nezamezíte. Většina lidí zde tráví svou dovolenou, chce se bavit a nehodlá sedět potichu v chatce či ve stanu. Na agitaci zapomeňte, je to můj názor, jezdím sem léta, bydlím 110 km od Rozkoše a jsem spokojený. Jen mě štve, že někdo vidí vše úplně černě. Samozřejmě nemůže být vše růžové, ale nežijeme ve vysněné zemi, kde prachy padaj z oslíčka a vše se dá nastavit podle přání jakéhokoliv rekreanta. Jo rozumím vám, za svoje peníze chce každý co nejlepší kvalitní dovolenou, ale jde o to jaké kdo má nároky a co si představuje. Samozřejmě má každý odfrčet do již zmiňovaného 5* hotelu, když si myslí, že to tam bude to nej. Spousta lidí a jsou to rodiny s dětmi si lepší dovolenou než zde neumí představit a rádi se vrací. M.Č.
06.07.2012 0
 
1,0 1,0 1,0 1,0 1,0
User
klipsna1
created: 6.7.2012
group: Group is not specified
rozkoš
nechápu ,že se tam snad někomu líbí jste na hlavu?socka kemp,bordel ,hnus,bydleli jsme v bunkách s pavouky,záchody a sprchy na zblití,chodili jsme všude na záchod jen né tam,vše co je na fotkách je lež!!druhý den jsme jeli domu,lehčí o několik tisíc a dovolená v prdeli.blila bych jen z té představy,nic tak odporného jsme nezažili,do smrti si budem vyčítat,že jsme tam jeli a už asi nikam radši nepojedu.a koupání?žádné jen humus ,bazén ani ten dětský nefungoval,ani tobogán,žádná zábava,jen humus a humus nikdy už,jestli jste normální a máte rádi čisto a zábavu a koupání nejezděte nikdy!doporučuji milovice,krása

06.07.2012
 
User
ondra
Založen 9.11.2009 19:43:12
Skupina Group is not specified
Pokud si myslíte, že to co je na fotkách neodovídá realitě máte možnost v rámci svého příspěvku vložit fotografie, které dokladují to co zde písete. Jinak je to pouze mlácení prázdné slámy. Pokud se vám něco nelibílo a máte potřebu to sdělit široké veřejnosti dá se to udělat slušně bez používání vulgarismů. Pokud svoji nespokojenost nedokážete vyjádřit bez vulgarismů svědčí to o vašem nízkém IQ
06.07.2012
 
User
rozkos
Založen 10.11.2009 12:52:17
Skupina Group is not specified
Dobrý den, na recenzi tohoto typu snad není ani možné slušně reagovat, zvlášť když se uživatelka klipsna1 nedokázala ani podepsat jménem, abychom mohli ověřit zda tu vůbec někdo takový byl. Snad jen doporučit : pokud je někdo nespokojen, měl by to řešit hned na místě s provozovatelem. Informace uvedené na www stránkách jsou pravdivé a nová (červencová) galerie je ke shlédnutí zde http://www.atcrozkos.cz/fotogalerie/galerie-roku-2012/?album=14&gallery=63 . Kemp je v plném provozu s výjimkou pouťových atrakcí v areálu, které budou k dispozici od pondělka. Jan Šnajdr
08.07.2012
 
User
krakonoš
Založen 8.7.2012 20:01:34
Skupina Family with young children
Absolutní pravda - bohužel
15.07.2012
 
User
rozkos
Založen 10.11.2009 12:52:17
Skupina Group is not specified
bronzová s nádechem stříbrné zas není tak špatné hodnocení od prázdninového inspektora TV Nova http://tn.nova.cz/zpravy/prazdninovy-inspektor/kemp-v-rozkosi-u-ceske-skalice-ziskal-bronzovou-hvezdu.html
13.08.2012
 
User
Libor001
Založen 13.8.2012 16:29:40
Skupina Family with young children
Hm, jen se divím, že jste to zvládli tam zůstat. Nám stačilo vidět a vzápětí jsme vzali do zaječích. Musíte být ohromně stateční. Souhlasím s Váma je to tam opravdu hnus.
06.07.2011 0
 
2,0 3,0 3,0 5,0 3,2
User
klidas26
created: 6.7.2011
group: Group is not specified
DOVOLENÁ NA ROZKOŠI
POKUD JSTE TROŠKU ROZUMNÍ DO KEMPU ATC ROZKOŠ NEJEZDĚTE . NEROZUMÍM VEDENÍ MNĚSTA ,ŽE JE VŮBEC NEZAJÍMÁ KVALITA VODY A JEŠTĚ SE DRASTICKY ODPOUŠTÍ KVŮLI ELEKTRÁRNĚ . VÝSLEDEK JE ,ŽE MÍSTO KRÁSNÉ VODY NA FOTKÁCH ,KDYŽ PŘIJEDETE ZJISTÍTE ,ŽE JE TO DOSLOVA PÁCHNOUCÍ ŽUMPA . NA KOUPÁNÍ MŮŽETE V KEMPU ZAPOMENOUT, PROTOŽE ZA TY LÉTA NEJSOU SCHOPNY VYBUDOVAT KOUPALIŠTĚ . MENŠÍ KOUPALIŠTĚ TAM SICE JE ,ALE TO JE PRO PÁR DĚTÍ A TAKÉ DOST ZASTARALÉ . CO SE TÝKÁ RYBAŘENÍ ,NEMÁTE SI V KEMPU KDE SEDNOUT ,VŠUDE JSOU KARAVANY RYBÁŘ JEDEN VEDLE DRUHÉHO A ČUCHAT SMRADLAVOU VODU ,TO PŘECI NA DOVOLENÉ NECHCETE . S UBYTOVÁNÍM JE TO DOBRÉ ,ALE ZA TY PENÍZE URČITĚ NAJDETE KEMP KDE SE VYKOUPETE A DOBŘE ZARYBAŘÍTE .JÁ ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI A TO JSME NA ROZKOŠ JEZDILI TAK RÁDI A KAŽDÝ ROK .BOHUŽEL NAPOSLEDY!! MĚSTO BY SI MĚLO UVĚDOMIT ,ŽE SE NEDÁ JEN DONEKONEČNA JEN VYDĚLÁVAT ..... VÍCE LIDÍ BUDE NAŠTVANÝCH A JIŽ DO KEMPU NEPŘIJEDOU A JEDNOU SE MŮŽE STÁT, ŽE KEMP BUDE PRÁZDNÝ!! PŘEJI ROZUMNÉ ROZHODOVÁNÍ !!

01.08.2011
 
User
rozkos
Založen 10.11.2009 12:52:17
Skupina Group is not specified
Dovolená na Rozkoši? Proč ne? Dobrý den, lituji že jste si pro svou dovolenou vybral zrovna období velkého sucha, kdy byla přehrada částečně odpuštěna a nebylo z čeho ji znovu dopustit. To je již nyní samozřejmě v pořádku, voda je ke koupání, výsledky rozborů jsou zveřejňovány na internetu. Jsme koupací oblastí ze zákona, takže rozbory a sledování jakosti vody provádí KHS Hradec Králové. U nás aspoň víte na čem jste, což u jiných kempů říci nelze, vodu většinou nikdo nesleduje, provozovatelé pokud neprovozují oficiálně koupaliště tuto povinnost nemají. Nemohu s Vámi ale souhlasit, že město Česká Skalice stav vody nezajímá. Jen jí prostě nepatří. Správce údolní nádrže je Povodí Labe,st.p., Zrovna tak je potřeba říci, že město investovalo nemalou částku do projektové dokumentace nového koupacího centra, bohužel se zatím nenašli dostatečné finanční zdroje. Máte pravdu, rybářů je tu dost, ale místo se vždy najde a nakonec je možné chytat i kdekoliv mimo kemp s výjimkou zakázaných úseků. Někdo má rád společnost, někdo zase radši loví sám. Kemp nabízí kromě ubytování i spoustu dalších atraktivit, stačí se podívat na nabídku. V každém případě děkujeme za názor a doufáme, že nám podaří Vás časem přesvědčit, aby jste na Rozkoš nezanevřel. Ing.Jan Šnajdr, Autocamping Rozkoš,s.r.o.
05.01.2006 0
 
User
Admin
created: 1.11.2009
group: Group is not specified
Leon van Dooren
Goede camping, veel voorzieningen, vriendelijk en behulpzaam personeel. Toiletten zijn alleen, jammergenoeg, erg smerig. Verder is het een fantastische locatie en er is recentelijk een nieuw sanitair gebouw geopend.

01.08.2005 0
 
User
Admin
created: 1.11.2009
group: Group is not specified
c.v.dijk
15 dagen op deze camping gestaan. Alles kan. Prima verdoeven als je van gezellige drukte houdt. Leuk terras met om de 2 dagen live muziek. Om 23.00 uur is het afgelopen. Voor de jeugd disco en openluchtbios. Af en toe wel luiddruchtige jeugd. Bewaking aanwezig.