autokemp Merkur Pasohlávky  

    WWW stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  8  osob)
Celkem 6,90 Celkem 6,78 Celkem 6,00 Celkem 7,89 Celkem 6,50
02.08.2014 4
 
9,0 10,0
Uživatel
keli77
založen: 2.8.2014
skupina: Rodina s malými dětmi
Ubytování
Byli jsme poprvé. Velice nás zklamalo ubytování v bungalovu, opravdu otřesné: kuchyňka v hrozném stavu zapáchala, byla odloupaná dýha a z boku prohnilá, o sprchovacím koutu ani nemluvím: vše rezavé, vlasy , sprchovali jsme se obutí, přes zrcadlo nebylo vidět a všude nepořádek, vůbec nebylo uklizené. Interiér žádná skříňka ani polička, kde bysme si odložili věci. Opravdu mě ubytování za nemalé peníze dost překvapilo. Už nikdy více. Jinak kemp je pěkný a je tam hodně vyžití pro všechny. Pořádná cyklostezka by se také hodila, nedá se jezdit

14.06.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Jaroslav Orel
Kemp je situován v nádherné krajině Palavských vrchů, pro mě jako rybáře u rybářsky velmi atraktivních \"mušovských\" jezer, proto tohle asi pěkné vysvědčení pro kemp.

30.07.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Jan
Mooie camping maar wel rumoerig s\'nachts. Ondanks de aanwezigheid van bewaking toch er veel diefstallen uit met name vouwwagens. De bewaking loopt dus NIET rond s\'nachts, jammer. Ondanks dat toch drie heerlijke weken daar gestaan.

14.08.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Mira Socik
uz potreti jsem byl s rodinkou v merkuru a je to super voda tepla jak chcanky pivko velkyho vyberu a bungalovu jen vrzou postele a tim jsme si moc neuzili budili jsme decka

07.09.2005 0
 
Uživatel
Admin
založen: 1.11.2009
skupina: Skupina neuvedena
Walter
Gewoon een leuken kemping zo als het hoort met een beetje lawaai zo wat ?




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: