Autocamping ROZKOŠ   - 10 %

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  11  osob)
Celkem 6,13 Celkem 6,79 Celkem 6,92 Celkem 6,42 Celkem 6,93
26.07.2019 0
 
8,0 8,0 8,0
Uživatel
JanynkaR
založen: 26.7.2019
skupina: Dvojice- jsme nejraději spolu
Dobrý
Kemp super, dost stánků s občerstvením, WC a sprchy také dobré. Přílišný hluk.

06.08.2017 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
73monik
založen: 6.8.2017
skupina: Skupina neuvedena
Dovolená 2017
Za mně naprostá jednička ,děti se vyřádily ,kousíček Babiččino údolí od campu cca 20. min. pěšky ...a i cenově vše přijatelné....

06.08.2017 0
 
Uživatel
LuckaRadka
založen: 6.8.2017
skupina: Skupina neuvedena
kemp Rozkoš-jedno velké zklamání
Kemp je zastaralý,chata v katastrofálním stavu,špinavé polštáře,vytíralo se možná někdy v minulém století.Pavučiny pod postelí,stůl,židle všechno špinavé.Na stránkách uvádí sprchy za 10kč,ale jsou za 20kč v reálu.Voda skoro neteče a nedá se regulovat teplota,tak si dejte pozor na opaření dětí.O půlnoci bordel neuklizeno,bez toaletního papíru.Hluk do noci bych ještě v kempu přežila,ale bez wifi v dnešní době kdy je volná wifi v každém obchodním domě,docela ostuda.A opět uváděná volná wifi na stránkách kempu.Ještě,že jsme si vzali vlastní povlečení,po dvou nocích jsme vzali nohy na ramena,protože i voda byla zelená a plaval v ní bordel,tak možná cedule na vlastní nebezpečí by se hodila.V jedné z restaurací nám fotbálek sebral deset korun a míček nikde,po obsluze jsme chtěli vysvětlení a prý by tam peníze neházeli,že moc nefunguje a cedulku s upozorněním někdo ukradl.Opravdu profesionální přístup.Celkově katastrofa a nedoporučuji v žádném případě.

20.08.2017
 
Uživatel
rozkos
Založen 10.11.2009 12:52:17
Skupina Skupina neuvedena
Dobrý den. Mrzí nás, že jste u nás nenašli to co jste očekávali. Ale wifi zdarma v kempech běžná není a dokonce ani ne v zahraničí. Zkuste třeba Itálii a budete překvapeni. Co se vody týče, tak dlouhé roky jsme bojovali o vlastní koupaliště - biotopy a v letošním roce začne pod hlavičkou Města Česká Skalice jejich realizace. Tak snad v příštím roce bude nabídnuta čistá voda ke koupání i když ne přímo v Rozkoši. Za tu odpovědnost nést nemůžeme. Je natolik rozlehlá, že udržet kvalitu není v silách jednoho kempu. Ale pro vyznavače vodních sportů či rybáře je stále vyhovující. Co se týče povlečení, nepereme jako jiné kempy samy, ale dodávají nám služby Náchodské prádelny, tak opravdu nechápu v čem by měl být problém, že povlečení máte vlastní. A sprchy jsou opravdu za 10,.-Kč, vyšším poplatkem jen prodloužíte dobu sprchování. Provozovatelé občerstvení podnikají na svůj účet, jsou u nás v nájmu. Peníze za fotbálek vám měli vrátit a to je neomluvitelné. Ale reklamaci je třeba uplatnit hned, bez prodlení popř. informovat recepci kempu, zjedná pořádek. Alespoň tak to funguje všude jinde. Recenze je fajn, ale zkaženou dovolenou vám nenahradí.
25.07.2021
 
Uživatel
Irena
Založen 25.7.2021 13:04:32
Skupina Skupina neuvedena
Naprosto souhlasím. Škoda že jsem si hodnocení nepřečetla předem. I když nejsem závislá na wifi, platit za tuto službu 150 Kč za týden je drzost.
29.12.2016 0
 
7,0 9,0 10,0 4,0 8,0
Uživatel
hitzel
založen: 29.12.2016
skupina: Rodina s malými dětmi
Kemp
Tento kemp je čistý zato hlučný.Pro děti v té době žádné vyžití a bazének byl dost studený.Ale jinak to bylo krásné.

22.08.2015 0
 
Uživatel
Geruda
založen: 14.8.2015
skupina: Skupina neuvedena
about the truth
This is the worst camp I've ever been (and we've stayed in many different countries). dirty water (no warnings), the toilets where you can shoot horror movies, lots of cheap, seedy bars. There are no kitchen facilities. I really regret that I did not do pictures of toilets, where my wife was afraid to go in the middle of the night. Absolutely not recommended - especially that close there are other - better - camping.