camping Rožnov  

    www-stránky
/ Video / 360º / Facebook

 

 

Seřadit podle
Datum Foto
select
Areál - celkový dojem Campingové místo, pevné ubytování Sociální zařízení Sport, animace Průměrné hodnocení
(od  246  osob)
Celkem 9,98 Celkem 10,00 Celkem 9,99 Celkem 9,98 Celkem 9,99
16.06.2020 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
ladamanerova
založen: 16.6.2020
skupina: Skupina neuvedena
atrakce pro děcka
jelikož jsme v kempu byly s dětmy ocenily jsme množství aktivit, které se dají v kempu dělat. Veliké plus je také koupaliště přímo v kempu.

14.06.2020 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
FILIPSEDLCAN
založen: 14.6.2020
skupina: Skupina neuvedena
Já, přítelkyně a mimčo
Vše to bylo fajn. Pán nás přivítal, ubytoval... domeček byl čistý, vonavý po úuklidu. Máme malé mimino, to je pro nás zásadní.

12.06.2020 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
vlastaduchacova
založen: 12.6.2020
skupina: Rodina s malými dětmi
Rok od roku lepší
S manželem do tohoto kempu zavítáme každým rokem, tomu tak je čtvrtým roke. Cítíme se tu dobře díky dobré náladě která zde panuje. Mnoho možností na aktivity... doporučujemem, Ducháčová

11.06.2020 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
natashazelena
založen: 11.6.2020
skupina: Jsem mladý- rád se bavím
seriozní kemp
doporučujeme si sebou vzít kola , pro milovníky výletů a cyklistiky naprosto ideální... krásná místa kolem. Kemp je taky super

10.06.2020 0
 
10,0 10,0 10,0 10,0 10,0
Uživatel
ivetkabotka
založen: 10.6.2020
skupina: Jsem mladý- rád se bavím
s dětma ideální
vše bylo snad pohádkové. Od příjezdu po jídla i noci :)




Prohlédněte si hodnocení/recenze kempu i u naší partnerské organizace Zoover: